1. Descriere

www.DulciuriAuGust.RO este proprietatea SC Fast Plus SRL cu sediul in localitatea Popesti-Leordeni, jud. Ilfov, pe Sos. Oltenitei 215, Cod Unic Inregistrare: RO16324763, Nr. Inregistrare la Registrul Comertului: J23/756/2006.

Termenii si conditiile prezente se aplica utilizatorilor site-ului www.DulciuriAuGust.RO si pot fi modificate in orice moment fara o notificare in prealabil. Utilizarea site-ului exprima acordul dvs pentru termenii si conditiile prezente aici.2. Inregistrarea, utilizarea si securitatea datelor

Pentru a face o comanda online pe site-ul www.DulciuriAuGust.RO este necesara crearea unui cont de utilizator, unde veti furniza date personale de tipul: nume, adresa de livrare, adresa de e-mail si numar de telefon.

Folosim aceste informatii pentru onorarea comenzilor online, comunicare de produse sau oferte disponibile pe site. www.DulciuriAuGust.RO nu cedeaza informatiile cu caracter personal catre terti si le foloseste doar in scopul stabilirii contactului cu utilizatorii, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si ofertelor acestuia.

Datele clientilor nu pot fi folosite si nici furnizate altor parti. www.DulciuriAuGust.RO nu dezvaluie fara autorizare si consimtamant in prealabil informatii referitoare la utilizatori, conform legislatiei in vigoare.

Accesarea bazei de date se face numai de catre persoane autorizate, in conditii de securitate, conform legilor in vigoare. Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator.

Accesand site-ul, utilizatorul este responsabil pentru toate operatiunile efectuate de acesta prin accesarea contului si parolei personale. Societatea nu raspunde pentru greselile intervenite ca urmare a folosirii neglijente a Contului si parolei Utilizatorului. Pentru evitarea oricarui dubiu, Societatea nu raspunde pentru securitatea si confidentialitatea contului si parolei Utilizatorului.3. Drepturile de copyright ale www.DulciuriAuGust.RO

Acest site este proprietate inregistrata SC Fast Plus SRL. Site-ul si continutul lui nu poate fi copiat, reprodus, republicat, modificat, transmis sau distribuit fara permisiunea SC Fast Plus SRL.

Puteti folosi o copie a materialelor prezente in site exclusiv in scop necomercial.

Folosirea acestor materiale pe orice alt website sau in orice alta retea computerizata este interzisa.4. Produsele din site si procesarea comenzilor

Din cauza volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in site se pot modifica fara o notificare prealabila.

Toate preturile din site sunt exprimate in lei si includ TVA.

Comenzile online se pot plasa prin intermediul site-ului cu ajutorul butoanelor Adauga in cos si Finalizeaza comanda.

Produsele care sunt comercializate prin acest site au termenul de valabilitate, garantia si/sau service-ul oferite acestora de catre producator.

In maxim 48 de ore de la livrarea produsului, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului / produselor, numai in ambalajul original si impreuna cu originalele documentelor tranzactiei respective. Produsele alimentare au obligatoriu stantat termenul de valabilitate.

Comenzile primite fara date concrete despre cumparator sau cu informatii lipsa, vor fi anulate daca magazinul nu primeste datele solicitate complete in termen de 48 de ore de la primirea comenzii.

Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

In cazul produselor deja livrate si pentru care clientul solicita retur, suma rambursata in urma returului va fi suma produselor returnate, nu va include si taxa de transport pentru livrarea initiala a comenzii catre client daca transportul nu a fost gratuit.

In cazul produselor deja livrare si pentru care clientul solicita retur, la comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Prin lansarea unei comenzi pe site, clientul este de acord cu cel putin o forma de comunicare (telefonic sau e-mail), prin care SC Fast Plus SRL isi deruleaza operatiunile.

Comenzile pot fi plasate pe site oricand 24/7. Preluarea si procesarea comenzilor de catre un operator in intervalul 9:00 - 18:00 de luni pana vineri, in zilele lucratoare legal.

Comenzile se pot face si telefonic, insa recomandam creare unui cont pe site si plasarea comenzilor prin intermediul site-ului.5. Legea aplicabila

Dumneavoastra va trebui sa va conformati tuturor legilor, statutelor, ordonantelor si reglementarilor aplicabile referitoare la folosirea de catre dumneavoastra a site-ului si la solicitarea de catre dumneavoastra de oferte de achizitionare si / sau de vanzare de produse si / sau servicii.

Orice litigii decurgand din sau legate de site vor fi guvernate de legea romana aplicabila contractelor in vigoare si vor fi solutionate integral in Romania.

Folosirea site-ului este neautorizata in orice jurisdictie care nu are ca efect aplicarea tuturor prevederilor acestor Termeni, incluzand, fara limitare, acest paragraf.