Există mai multe modalități de plată:


Plată Ramburs

Ramburs este plată prin numerar (cash) curierului în momentul când comanda ajunge la dumneavoastră.

Necesită cost suplimentar perceput de curier.Plată prin bancă, cu ordin de plată

Descărcați factura proformă din site, după finalizarea comenzii. Efectuați la bancă plata contravalorii comenzii făcute pe baza documentului.

Deoarece procesarea plăților dintre două bănci diferite durează 1-2 zile lucrătoare, comanda dumneavoastră va fi prelucrată după procesarea plății.Plata Online cu cardul

Visa Logo   MasterCard Logo   PlatiOnline Logo

Plata Online cu cardul se realizează prin intermediul procesatorului PlatiOnline.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dumneavoastră este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dumneavoastră, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dumneavoastră sunt în siguranță. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în RON (în lei), la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele dulciuriaugust.

Plata online se desfasora in doua etape, fiind nevoie in prealabil de o preautorizare a platii din partea SC Fast Plus SRL.